Set Coklat 35 pcs

Set Coklat 35 pcs
Hantaran/Birthday RM50 siap wording

Bismillahirrahmanirrahim..

Bismillahirrahmanirrahim..
Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu adalah Dhuha-Mu, keagungan itu adalah keagungan-Mu, keindahan itu adalah keindahan-Mu, kekuatan itu adalah kekuatan-Mu, kekuasaan itu adalah kekuasaan-Mu dan penjagaan itu adalah penjagaan-Mu
Ya Allah, kalau seandainya rezeki itu dilangit, maka turunkan rezeki itu, jika terdapat didalam bumi, maka keluarkanlah ia, jika sukar diperoleh, maka permudahkan ia, jika ia haram, maka sucikanlah ia, jika tempatnya jauh, maka dekatkanlah ia.
Demi hak Dhuha-Mu datangkanlah padaku apa yang telah Engkau berikan pada hamba-hamba-Mu yang soleh.
Ya Allah, penuhilah hajat keperluanku, dan berilah aku seperti yang telah engkau berikan kepada hamba2-Mu yang soleh.
Ya Allah, berilah kami kebahagiaan di dunia dan kesejahteraan di akhirat.
Ya Allah, limpahkanlah rahmat atas junjungan kami, Nabi Muhammad dan keluarganya serta sahabat2nya.
Segala puji bagi Allah, Tuhan Pemelihara alam semesta.

Untuk Tempahan

Tempahan haruslah dibuat 3-7 hari lebih awal dari tarikh Pick-Up.
Bulk Order 2-3minggu lebih awal.

Delivery Service disediakan:
(bergantung kpd hari yg saya buat delivery Order)
Charge akan dikenakan sebanyak RM3 utk sekitar bandar K.Trg/Chendering/Marang.
RM5 utk disekitar Gong Badak/Pulau Duyong/Bukit Tunggal/Batu Enam/Manir/Kuala Berang

Jika Personal Delivery(by order) Charge dikenakan sebanyak RM10 ke atas bergantung kepada kawasan.


H/P No: 013-978 3419 (mila)
emel: miladelight@gmail.com
www.miladelight.com

Blueberry CheeseTart

Blueberry CheeseTart
RM40/50pcs (blueberry/strawberry/kiwi/mango)

Bayaran

Setelah Order diterima, bayaran deposit 50% diperlukan untuk pengesahan Tempahan .
Order bawah RM100, full payment diperlukan.

bayaran boleh dibuat secara Cash/Transfer.

CIMB - Mila Delight 13010001054108
Maybank- shariffah Millah 162143099056

Sms detail nama, no tel, bayaran, no ref untuk rujukan.

Chocolate Moist Cake

Chocolate Moist Cake
Best Seling!!!!

Lokasi

Mila delight beroperasi secara rasmi di kediaman baru
Lot PT 9001, Taman seri Binjai, Jalan Dewan Sivik
21400 Binjai Rendah, Marang, Terengganu.

POPIA NESTUM

POPIA NESTUM
RM18/500GM

Kek Hantaran

Kek Hantaran
RM180 (size 8")

Apam Dot-Dot

Apam Dot-Dot
RM40/100pcs(with filling) RM35/100pcs.

Kahwin Mall


Iklan @Mudah

FeedBurner FeedCount

..::Mila Delight::... Powered by Blogger.

Search This Blog

Loading...
RSS

Harga Runtuh Tepung Kek Coklat Moist

Harga Runtuh Tepung Kek Coklat Moist Harga Normal:RM15 Harga Kombo 2pek:RM25 (CP2) Harga Borong 12pek:RM100(BP12) Harga tidak termasuk postage. Postage Combo 2pek:RM9 Borong 12pek: RM20 PROMOSI SAH SEHINGGA AHAD 23/2/2014. Pembayaran selewat-lewatnya ISNIN 24/2/2014 Produk akan di pos pada hari SELASA 25/2/2014 sms kod CP2@BP12 ke 0139783419. nombor akaun akan diberikan selepas sms diterima.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Blueberry Cake

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Buku Mudahnya Menjemput Rezeki

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Buku Percuma Untuk Anda

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa khabar semua fans Mila Delight. Mood baking Cakes ni time tulis tetiba rasa teringat kat adik kakak semua.

BARANG PERCUMA ! BARANG PERCUMA ! BARANG PERCUMA !!!!

Apa yang duk kecoh-kecoh tu oitt che Milah ?

Saya ada perkhabaran gembira dan ingin berkongsi dgn adik kakak semua.

Nak tau baca la sampai habis..hehe

==============

Pernah dengar Buku Mudahnya Menjemput Rezeki(MMR) yang HOT dan TERLARIS di pasaran itu ?

Hajat saya nak berikan buku itu kepada mereka yang bertuah sahaja. Saya ada 10 unit lagi. Rasanya saya tak nak jual sebab sesiapa yang membeli produk bakery keluaran rakan saya Puan Shida saya akan hadiahkan SATU unit PERCUMA !!

Ingat, PERCUMA untuk 10 Orang Pertama !!!

==============

Menarik bukan ? Dah la FREE Buku MMR dengan pembelian mana-mana produk dibawah :

DVD KEK KUKUS : http://is.gd/riOGxA
DVD KEK COKLAT : http://is.gd/NCEvLR
DVD CUPCAKES :http://is.gd/DcEztM

Selepas pembelian dibuat, mohon jasa baik anda hantar alamat dan nama ke 0139783419.

Diingatkan, tak perlu beli kesemua produk. Beli salah satu pun melayakkan adik akak yang comel mendapat Buku MMR itu,

PERCUMA Buku !
PERCUMA Postage !
PERCUMA Packing!

================

Jika difikirkan balik, nak cari kat mana kan benda FREE macam nie ? Dekat MPH Book Store pun confirm tak dak jual.

P/S : Buku dari saya, DVD dari rakan saya Puan Shida. Mungkin buku dan DVD tak sampai secara serentak.

===============

Semoga Sukses !

Mudahnya Menjemput Rezeki

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Milla Kek Coklat Moist

Kek yang gebu dan ganache coklat yang sedap.
"Cuba sekali, nak makan berkali-kali"

kek coklat ini dikeluarkan ada pelbagai saiz iaitu:-
1. bekas 5" x 7" dengan harga jualan RM12.
2. bekas bulat berdiameter 4.5" dengan harga jualan RM5.
3. bekas bulat dadih, sesuai dijadikan doorgift dengan harga jualan
RM1.50

kami juga membuka peluang perniagaan kepada mereka yang berminat. Ejen amat di alu-alukan.

untuk tempahan/pertanyaan, sila hubungi 013 978 3419 (mila)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Popia Nestum - Tawaran Istimewa AidilAdha

Nak mengisi masa lapang dengan kudap-kudapan?
tapi tak menggemukkan dan mengenyangkan.

Cubalah Milla Popia Nestum |Crunchy & Tasty|

Kulit popia yang digoreng garing bersalut nestum yang Marvellous.
sekali makan, pasti nk makan lagi,.

Harga: RM18/500gm
**harga tidak termasuk postage.

Sempena Hari Raya AidilAdha yang bakal menjelang,
nikmati Harga Istimewa dari kami. RM15/500gm
Harga ini sah sehingga 30/09/13.
(produk akan diedarkan dari 6-10hb Oct)

kami juga mengalu-alukan pengedar-pengedar produk kami.

untuk membuat tempahan sila hubungi kami di talian 013 978 3419 (sms/call/whatsapp)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Recent Posts